RSS

MİM'LENDİM...

sevgili zuzuların annesi beni mimlemiş.yazmak için biraz geç kaldım sanırım ne olur kusuruma bakmayın.bu aralar kimsenin blogunu ziyaret edemedim.sadece kendi blogumdaki benim için çok değerli mesajlarınızı okuyup cevapladım sadece o kadar.bunun sebebini bir sonraki postta yazacağım.eveeett konu yakınlarımız ve akrabalarımız dışında bizi etkileyen 3 kadın.

Aşkın Nur Yengi; eşimle tanıştığımız ve yeni yeni çıkmaya başladığımız dönem 92 YILINDA ilk albümü Hesap Ver ile başlayan ve Sıramı Bekliyorum, Kara Çiçeğim,Sevgiliye,Haberci,Aşk Kazası ile devam eden albüm yolculuğunda kendisini hiç yanlız bırakmadım:) Hesap Ver albümündeki parçaları hala büyük bir keyifle dinlerim.beni eskiye çooookkk eskiye götürür.


Ayşe KULİN; Adı Aylin, Babama,Bir Gün,Bir Tatlı Huzur, Bir Varmış Yokmuş, Füreya, Kardelenler, Köprü, Sevdalinka, "Veda"Esir Şehirde Bir Konak ve yazamadığım diğerleri... şimdiye kadar çıkan her kitabından keyif aldığım,sıkılmadan okuduğum, ustalıkla işlediği,akıcı,insanı içine alan bir üslubu olduğu için beni hiç sıkmayan ve vakitsizlik nedeniyle kitap okumaya zamanım olmadığı halde sırf onun kitabını okuyabilmek için fırsat yarattığım bir yazar.onu çok seviyorum..


Edith Piaf; çocukluğundan itibaren karşılaştığı acılar, hastalıkları, bağımlılıkları, evlilikleri ve buğulu sesiyle Fransa'ya bir dönem damgasını vurmuş 1.47 cm.'lik bu kaldırım serçesinin ,bu küçük kadının daha 48 yaşındayken sona eren acılarla dolu yaşamı ve Fransızca bilmememe rağmen içime işleyen sesi beni çok etkilemiştir.o gerçek bir sanatçıdır.

ben de eğer kabul ederse http://sudembusem.blogspot.com. u yani sevgili ikizlerin annesini mim'liyorum...

8 yorum:

New York'tan dedi ki...

Askin Nur Yengi'yi bende severek dinlerim benim ortaokul zamanlarimda meshur olmustu :))
Hersey yolundadir insallah
sevgiler

annecik dedi ki...

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Adsız dedi ki...

Nesrin Hanım Merhaba.Ben Zeynep Kürşad Efe'nin annesi.Telefonla görüşmüştük sizinle MEhmet beyin yapacağı ameliyatımız için.Anneler gününüzü kuluyorum.Damla'yı da kocaman kokluyorum.Eşinize selamlar.En yakın zamanda görüşmeyi çok istiyorum sizinle.Kafam o kadar karışıkki.Cavebını bulmayı beklediğim sorularımla doluyum.İnşallah biz de sizin kadar şanslı olabiliriz.

Şekerci Butik dedi ki...

Anneler günü kutlu olsun canım şimdiden...

Ayşe kulinin kitaplarını çok severim..

yazı için tebrikler güzel olmuş..

sevgiler..öpüyoruz..

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Anneler gunun kutlu olsun...
Sevgiler

muko dedi ki...

Anneler gününüz kutlu olsun...

уαѕємin... dedi ki...

güzel bi yazı olmuş Aşkın Nur Yengi yi bende severek dinlerim

bu arada geçmiş Anneler günün de kutlu olsun canım

sevgilerr

damlasakızlıkurabiyem dedi ki...

ahrar ve mirzahanın annesi canım aşkını sevmeyen var mıdır acep:) herşey yolunda sayılır ufak bir kaza dışında.sevgiler...
annecik canım senin de anneler günün kutlu olsun.sevgiler..
kürşad efenin annesi canım en kısa zamanda arayacağım..
metehancığın annesi canım senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun.teşekkür ederim güzel sözlerine.sevgiler..öpücükler..
our twins of ny canım senin de anneler günün kutlu olsun.sevgiler..
mukocuğum teşekkürler.senin de anneler günün kutlu olsun canım..
yaseminciğim geçmiş anneler günün kutlu olsun canım.diyorum ya onu sevmeyen var mıdır diye.yok heralde:))sevgiler..

Hocam ...siz...çok özelsiniz ...

Picture Captions
PROF.DR.MEHMET SALİH BİLAL